Mindful målning

Jag har 1-2 lediga platser för dig/er som vill lära sig (eller fördjupa sig inom) skiktmålning, stärka medveten närvaro, uppleva färgernas olika kvaliteter och hur de påverkar oss samt dela din upplevelse i ett litet, tryggt sammanhang.

Skiktmålning är en meditativ, terapeutisk målningsteknik där mycket tunna skikt av akvarellfärg målas i lager på lager på ett uppspänt papper, medan motivet sakta framträder. Det tar flera timmar att göra en skiktmålning. Det strikta och avskalade i tekniken ger ett ramverk att vila i. Du lär dig bli vän med långsamheten i tekniken, att hitta din rytm, vara totalt uppmärksam och fokuserad samtidigt som du kanske hamnar i ett drömmande, avslappnat tillstånd. En meditation i färg helt enkelt! Det blir dessutom en erfarenhet att ta med till andra områden i livet.

Jag kommer att handleda, vägleda och demonstrera tekniken under sex träffar mellan vinter och vår. Vi förhåller oss till årstidens växlingar i skapandet. Med början i vinterns lugna, kyliga, blåtonade färger kommer vi att övergå till vårvinterns varmare toner, i gråskalor och bruna nyanser för att mynna ut i vårens späda men intensiva grönska. Allt material ingår och du kommer att få med dig en tavla du lagt ner din själ i.

  • 6 tillfällen
  • Fredagar kl 14-15:30 varannan vecka med start i mitten på januari
  • 2000 kr med möjlighet till delbetalning
  • Högsbo, Göteborg

För frågor och anmälan kontakta mig på:
lina@algehov.net
076-0519700

Mer om mig, om målning och konstterapi hittar du under övriga rubriker på sidan.

För att se exempel på skiktmålning, googla exempelvis: veil painting aquarelle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s